Slider
2019_LeFigaro_Monica_Bellucci_Callas_02.jpg
2019_LeFigaro_Monica_Bellucci_Callas_01.jpg
2013_Monica_Bellucci_by_Riccardo_Tinelli_Ma_quanto_sei_bella_amore_004.jpg
2013_Monica_Bellucci_by_Riccardo_Tinelli_Ma_quanto_sei_bella_amore_005.jpg
2013_Monica_Bellucci_by_Riccardo_Tinelli_Ma_quanto_sei_bella_amore_006.jpg
2013_Monica_Bellucci_by_Riccardo_Tinelli_Ma_quanto_sei_bella_amore_001.jpg
2013_Monica_Bellucci_by_Riccardo_Tinelli_Ma_quanto_sei_bella_amore_002.jpg
2013_Monica_Bellucci_by_Riccardo_Tinelli_Ma_quanto_sei_bella_amore_003.jpg
2019_Monica_Bellucci_Casta_at_the_HBO_screening_of_a_documentary_about_the_cult_designer_Ralf_Louren_05.jpg
2019_Monica_Bellucci_at_the_HBO_screening_of_a_documentary_about_the_cult_designer_Ralf_Louren_06.jpg
2012_Monica_Bellucci_de_longe2C_oferece_o_seu_desemprenho_mais_afetivo_em_Rhino_Season.jpg
2019_Monica_Bellucci_at_the_HBO_screening_of_a_documentary_about_the_cult_designer_Ralf_Louren_05.jpg
2019_Monica_Bellucci_at_the_HBO_screening_of_a_documentary_about_the_cult_designer_Ralf_Louren_04.jpg
1997_Monica_Bellucci_in_a_very_special_shooting_Pic_by_Fiorenzo_Niccoli.jpg
Monica_Bellucci_at_the_HBO_screening_of_a_documentary_about_the_cult_designer_Ralf_Louren_03.jpg
Monica_Bellucci_at_the_HBO_screening_of_a_documentary_about_the_cult_designer_02.jpg
2019_Monica_Bellucci_at_the_HBO_screening_of_a_documentary_about_the_cult_designer_001.jpg
2015_Monica_Bellucci_Ville-Marie_Sophie_Bernard_11290.jpg
Latest Photos
Monica Bellucci als eregast op FFO19

Op zaterdag 7 september 2019 was Monica Bellucci als eregast op Filmfestival Oostende 2019 voor de première van ‘Spider in the Web’. Ze kreeg een ster op de Walk of Fame, waarna haar nieuwe film in première ging in Kursaal Oostende.

Niemand minder dan Monica Bellucci vereerde ons met haar komst in Oostende tijdens het filmfestival. En velen hadden dit geweten. Voor Kursaal Oostende stonden honderden mensen te wachten om een glimp op te vangen van de sterlegging. Tal van fotografen en reporters waren aanwezig, de rode loper zag zwart van het volk dat verlangde om de wereldster te ontmoeten. Sommigen hadden fotoboeken van Monica Bellucci bij en hunkerden naar een handtekening en een blik van de befaamde actrice.

Dan was het zover. Onder luid gejoel en enthousiasme verwelkomden de mensen haar. Wat een verschijning, wat een uitstraling, wat een vrouw. Even later komt de rest van de cast en de crew toe. De cast bestaat onder meer uit Belgische en Nederlandse acteurs. Niemand minder dan Filip Peeters, Hilde Van Mieghem en Luk Wyns bekoorden de aanwezigen met hun aanwezigheid.

    2019_Monica_Bellucci_Filmfestival_Oostende_2019_02.jpg

Met veel elegantie zorgde Monica Bellucci ervoor dat haar ster zichtbaar werd. Dit gebeurde onder luid applaus. Na de sterlegging stroomde een duizendtal mensen naar binnen in Kursaal Oostende voor de première van ‘Spider in the Web’. Het werd muisstil, iedereen was er klaar voor. De film werd onthaald door luid applaus. Na de film werden cast en crew op het podium uitgenodigd. Monica Bellucci was duidelijk ontroerd door het warme ontvangst in Oostende. Ze was erg blij en dankbaar hier te zijn en werd overmand door ‘big emotions’. Zelf beschreef ze de film als een ‘intimistic spymovie’.


Published by: admin
Comments disabled

Comments are closed.