Slider
1990_Monica_Bellucci_Dior.jpg
1994_Monica_Bellucci_Nicola_Farron_01.jpg
2003_Monica_bellucci_ELLE_russia_03.jpg
2003_Monica_bellucci_ELLE_russia_02.jpg
2003_Monica_bellucci_ELLE_russia_01.jpg
2020_Monica_Bellucci_Harper_Kazachstan_15.jpg
2020_Monica_Bellucci_Harper_Kazachstan_14.jpg
2020_Monica_Bellucci_Harper_Kazachstan_13.jpg
2020_Monica_Bellucci_Harper_Kazachstan_12.jpg
2020_Monica_Bellucci_Harper_Kazachstan_11.jpg
2020_monica_bellucci_officiel_wears_DolceGabbana_at_the_Alta_Sartoria_and_Alta_Moda_events_in_Florence_012.jpg
2020_monicabellucciofficiel_wears_DolceGabbana_at_the_Alta_Sartoria_and_Alta_Moda_events_in_Florence_011.jpg
2020_Monica_bellucci_The_man_who_sold_his_skin_01.jpg
2020_Monica_bellucci_The_man_who_sold_his_skin.jpg
2020_Monica_bellucci_The_man_who_sold_his_skin_01_poster.jpg
2020_Monica_Bellucci_for_K_magazine_Greecu_014.jpg
2020_Monica_Bellucci_for_K_magazine_Greecu_013.jpg
2020_Monica_Bellucci_for_K_magazine_Greecu_015.jpg
Latest Photos
Monica Bellucci komt op FFO haar nieuwste film ‘Spider in the Web’ in wereldpremière voorstellen

Niemand minder dan Monica Bellucci komt op zaterdag 7 september naar Oostende voor de wereldpremière van Spider in the Web. Bellucci’s naam wordt vereeuwigd op de Walk of Fame op de zeedijk. Haar ster zal in goed gezelschap liggen, want in het verleden mocht Filmfestival Oostende ook al Pierce Brosnan, Rupert Everett, Jean-Claude Van Damme, Adrian Brody, Jane Birkin, Sofie Gråbøl en Évelyne Brochu ontvangen.

Om deze grande dame van de cinema waardig te ontvangen, zal de première van de film gepaard gaan met een heuse gala-avond in Kursaal Oostende. Na de sterlegging op de zeedijk ontvangt FFO Monica Bellucci op de rode loper, in het gezelschap van regisseur Eran Riklis en acteurs Filip Peeters, Hilde Van Mieghem en Luk Wyns.

In de thriller Spider in the Web, van de Israëlische filmmaker Eran Riklis, schittert Bellucci naast Academy Award winnaar Sir Ben Kingsley, Itay Tiran (bekend van Demon en Foregiveness), Itzik Cohen (Fauda),Marcel Hensema en Belgische acteurs Filip Peeters en Hilde Van Mieghem. Ook Luk Wyns vertolkt een rol in de film. De film speelt zich grotendeels in Vlaanderen af en veel scènes werden in Antwerpen opgenomen.

Een web van verraad en bedrog

Spider in the Web vertelt het verhaal van Mossad spion Adereth die aan de vooravond van zijn pensioen aan een laatste geheime missie door België en Nederland begint. Een poging om zijn verleden af te schudden biedt zich aan wanneer Adereth een link naar de onderwereld van chemische wapenverkoop aan het Midden-Oosten ontdekt. Zijn doelwit, de raadselachtige Angela, zijn oversten die zijn methoden in vraag stellen en de jonge Mossadagent Daniel in zijn kielzog, vertroebelen zijn missie. Adereth komt terecht in een web van verraad en bedrog.


Published by: admin
Comments disabled

Comments are closed.