Slider
2017_Monica_Bellucci.jpg
2019_Monica_Bellucci_instagram_1112.jpg
MONICA_BELLUCCI_Meimonkeur_11.jpg
Monica_Bellucci_instagram_0000017.png
Monica_Bellucci_instagram_0000018.jpg
Monica_Bellucci_instagram_0000015.jpg
Monica_Bellucci_instagram_0000016.jpg
Monica_Bellucci_instagram_0000013.jpg
Monica_Bellucci_instagram_0000014.jpg
Monica_Bellucci_instagram_0000012.jpg
Monica_Bellucci_instagram_0000011.jpg
1995_Models_agency_Karin_Bellucci_02.jpg
1995_Models_agency_Karin_Bellucci_01.jpg
2020_Monica_Bellucci_at_the_Women_s_Rights_Day_in_Paris_with_Chinese_Business_Club_06.jpg
2020_Monica_Bellucci_at_the_Women_s_Rights_Day_in_Paris_with_Chinese_Business_Club_05~0.jpg
2020_Monica_Bellucci_at_the_Women_s_Rights_Day_in_Paris_with_Chinese_Business_Club_04~0.jpg
2020_Monica_Bellucci_at_the_Women_s_Rights_Day_in_Paris_with_Chinese_Business_Club_03.jpg
2007_Monica_Bellucci_Shoot_Em_Up_328.png
Latest Photos
Monica Bellucci komt op FFO haar nieuwste film ‘Spider in the Web’ in wereldpremière voorstellen

Niemand minder dan Monica Bellucci komt op zaterdag 7 september naar Oostende voor de wereldpremière van Spider in the Web. Bellucci’s naam wordt vereeuwigd op de Walk of Fame op de zeedijk. Haar ster zal in goed gezelschap liggen, want in het verleden mocht Filmfestival Oostende ook al Pierce Brosnan, Rupert Everett, Jean-Claude Van Damme, Adrian Brody, Jane Birkin, Sofie Gråbøl en Évelyne Brochu ontvangen.

Om deze grande dame van de cinema waardig te ontvangen, zal de première van de film gepaard gaan met een heuse gala-avond in Kursaal Oostende. Na de sterlegging op de zeedijk ontvangt FFO Monica Bellucci op de rode loper, in het gezelschap van regisseur Eran Riklis en acteurs Filip Peeters, Hilde Van Mieghem en Luk Wyns.

In de thriller Spider in the Web, van de Israëlische filmmaker Eran Riklis, schittert Bellucci naast Academy Award winnaar Sir Ben Kingsley, Itay Tiran (bekend van Demon en Foregiveness), Itzik Cohen (Fauda),Marcel Hensema en Belgische acteurs Filip Peeters en Hilde Van Mieghem. Ook Luk Wyns vertolkt een rol in de film. De film speelt zich grotendeels in Vlaanderen af en veel scènes werden in Antwerpen opgenomen.

Een web van verraad en bedrog

Spider in the Web vertelt het verhaal van Mossad spion Adereth die aan de vooravond van zijn pensioen aan een laatste geheime missie door België en Nederland begint. Een poging om zijn verleden af te schudden biedt zich aan wanneer Adereth een link naar de onderwereld van chemische wapenverkoop aan het Midden-Oosten ontdekt. Zijn doelwit, de raadselachtige Angela, zijn oversten die zijn methoden in vraag stellen en de jonge Mossadagent Daniel in zijn kielzog, vertroebelen zijn missie. Adereth komt terecht in een web van verraad en bedrog.


Published by: admin
Comments disabled

Comments are closed.