Slider
2019_Monica_Bellucci_Ben_Kingsley_Spider_in_the_web.jpg
2019_FIGARO-MONICA_BELLUCCI-COVER_0001.jpg
2019_FIGARO-MONICA_BELLUCCI-COVER_0002.jpg
2019_FIGARO-MONICA_BELLUCCI-COVER_0003.jpg
2019_Monica_Bellucci_a_Sidi_Bou_Said_pour_visiter_la_villa_Azzedine_Alaia_02.jpg
2019_Monica_Bellucci_a_Sidi_Bou_Said_pour_visiter_la_villa_Azzedine_Alaia_01.jpg
2019_Monica_Bellucci_a_Sidi_Bou_Said_pour_visiter_la_villa_Azzedine_Alaia_00.jpg
2019_Monika_Bellucci_in_Tunesien_Monica_0006.jpg
2019_Monika_Bellucci_in_Tunesien_Monica_0005.jpg
2019_Monika_Bellucci_in_Tunesien_Monica_0004.jpg
2019_Monika_Bellucci_in_Tunesien_Monica_0003.jpg
2019_Monika_Bellucci_in_Tunesien_Monica_0001.jpg
2019_Monika_Bellucci_in_Tunesien_Monica_0000.jpg
1991_Monica_Bellucci_by_Fabrizio_Ferri.jpg
2019_Monica-Bellucci-Tunis_-Ph_-Rami-Ben-Souissi.jpg
2019_Monica_Bellucci_Tunisie_003.JPG
2019_Monica_Bellucci_Tunisie_002.JPG
2019_Monica_Bellucci_Tunisie_001.JPG
Latest Photos
Monica Bellucci komt op FFO haar nieuwste film ‘Spider in the Web’ in wereldpremière voorstellen

Niemand minder dan Monica Bellucci komt op zaterdag 7 september naar Oostende voor de wereldpremière van Spider in the Web. Bellucci’s naam wordt vereeuwigd op de Walk of Fame op de zeedijk. Haar ster zal in goed gezelschap liggen, want in het verleden mocht Filmfestival Oostende ook al Pierce Brosnan, Rupert Everett, Jean-Claude Van Damme, Adrian Brody, Jane Birkin, Sofie Gråbøl en Évelyne Brochu ontvangen.

Om deze grande dame van de cinema waardig te ontvangen, zal de première van de film gepaard gaan met een heuse gala-avond in Kursaal Oostende. Na de sterlegging op de zeedijk ontvangt FFO Monica Bellucci op de rode loper, in het gezelschap van regisseur Eran Riklis en acteurs Filip Peeters, Hilde Van Mieghem en Luk Wyns.

In de thriller Spider in the Web, van de Israëlische filmmaker Eran Riklis, schittert Bellucci naast Academy Award winnaar Sir Ben Kingsley, Itay Tiran (bekend van Demon en Foregiveness), Itzik Cohen (Fauda),Marcel Hensema en Belgische acteurs Filip Peeters en Hilde Van Mieghem. Ook Luk Wyns vertolkt een rol in de film. De film speelt zich grotendeels in Vlaanderen af en veel scènes werden in Antwerpen opgenomen.

Een web van verraad en bedrog

Spider in the Web vertelt het verhaal van Mossad spion Adereth die aan de vooravond van zijn pensioen aan een laatste geheime missie door België en Nederland begint. Een poging om zijn verleden af te schudden biedt zich aan wanneer Adereth een link naar de onderwereld van chemische wapenverkoop aan het Midden-Oosten ontdekt. Zijn doelwit, de raadselachtige Angela, zijn oversten die zijn methoden in vraag stellen en de jonge Mossadagent Daniel in zijn kielzog, vertroebelen zijn missie. Adereth komt terecht in een web van verraad en bedrog.


Published by: admin
Comments disabled

Comments are closed.